Coaching

Coaching – Presenteren- Motiveren-Positiviteit

Jeroen Post als coach

In zijn biografie wordt het al even kort aangegeven:  Coaching is iets waar Jeroen veel voldoening uithaalt. Het begeleiden en coachen van mensen in zowel de entertainmentbranche als de zakelijke industrie om bijvoorbeeld hun presentatietechnieken verder te ontwikkelen. Maar ook een stuk media begeleiding en workshops met een media invalshoek vallen onder zijn coaching skills.

image

Het motiveren en overtuigen van mensen met een positieve inslag zit bij Jeroen in hart en nieren.  Dit klinkt misschien nogal overdreven, maar Jeroen weet dit precies op de juiste manier te brengen.  Het moet voor de deelnemers een leuke, positieve en leerzame ervaring zijn die meer inzicht geeft in hun zelf en hoe zij zich zelf presenteren of in hun werk staan.

Coaching voor uw bedrijf

Geen zware psychologische vragen dus, maar wel vragen die je triggeren en tot nadenken zetten.  Jeroen’s  voorliefde en ervaring in entertainment, showbiz en televisie zorgt ervoor dat hij met een bijzondere insteek coaching kan bieden voor uw bedrijf.  En omdat zijn coaching een hoog entertainment gehalte heeft is het ook makkelijk onderdeel te maken van een bedrijfsevenement, personeelsuitje of team dag. Het coaching pakket is geheel aan te passen op uw wensen en uw sector. Een voorgesprek maakt daar onderdeel vanuit.  Hierin kunnen we samen met u afstemmen wat u eruit wilt halen aan wellicht inzichten in uw bedrijf of specifieke afdeling. Wat er bij uw werknemers speelt.  Maar ook wat u uw werknemers mee wilt geven of leren met coaching.

Inhoud coaching

Bent u bijvoorbeeld een horeca onderneming zal de nadruk meer op presentatie liggen en omgaan met klanten.  Jeroen zal uw werknemers zichzelf laten presenteren voor de camera. Door jezelf terug te zien in een video krijg je weer allerlei nieuwe inzichten.  Positiviteit is daarbij de sleutel.  In groepsverband zullen de video’s worden afgespeeld zodat er groepsdynamiek ontstaat.  De deelnemers gaan met elkaar in gesprek. Kunnen elkaar opbouwende kritiek geven etc.

Door middel van vragen die Jeroen zal stellen worden uw werknemers  tot denken gezet.  Bijvoorbeeld: wat denk je als de eerste klanten jouw club, restaurant, cocktailbar etc binnen stappen?  Wat vind je leuk aan je werk? Wat vind je niet leuk of moeilijk aan je werk? Noem eens 2 sterke kanten van jezelf?

Uiteindelijk zal Jeroen’s coaching een motiverende en positieve impact hebben op het functioneren van uw werknemers. Want gelukkige werknemers zijn de beste werknemers die je als bedrijf wilt hebben.Aan de hand van uw wensen bieden we ook een na traject. De video’s kunnen worden meegegeven aan de deelnemers, we kunnen het ook voor u editen in een compleet film verslag. Daarnaast kunnen we per deelnemer een dossier samenstellen. 

Voor meer informatie en prijzen kunt u mailen naar info@jeroenpost.nl